boeken

Origineel cadeau; een gepersonaliseerd boekje

29 februari, 2016

door — Gepost in Je eigen boek

Wil je als klassenmoeder de jarige juf van je kindje verrassen? Bestaat de school 40 jaar en wil je alle leerkrachten een cadeautje geven? Heeft de sportleraar wel een keer een presentje verdient? Of  wil je met de familie iets leuks geven aan opa en oma? Dan ben je hier aan het goede adres!

Mail me minstens 15 tekeningen, ingekleurde kleurplaten, verfstukjes of een foto van een knutselwerkje en ik schrijf er een persoonlijk verhaal omheen. Ik laat me inspireren door de kunstwerkjes die ik toegestuurd krijg en wat gegevens over de persoon/school/familie voor wie het boekje bedoeld is. En niet alleen kinderen kunnen de kunstwerken verzorgen die dienen ter inspiratie, maar ook (jong)volwassenen. Ik pas het verhaal op de doelgroep aan.

Ik maak hardcover boeken in het formaat A4 liggend. De boekjes worden in kleur afgeleverd. Houd er wel rekening mee, dat ik het boekje niet in een week klaar heb. Vanaf het moment dat ik alle tekeningen binnen heb, kan ik pas gaan schrijven. Vervolgens moet ik de opmaak verzorgen en tot slot moet het gedrukt en naar mij verstuurd worden. En dan moet het natuurlijk nog naar u, de koper toe. Ga dus maar gerust uit van een maandje voordat het klaar is en bij u op de deurmat ligt.

Hieronder is het prijsoverzicht te vinden. Ervaring leert dat moeders en vaders zelf ook graag een boekje willen hebben als hun kind daarin met een tekening in staat. Om het voor hen wat aantrekkelijker te maken om ook een exemplaar te bestellen, wordt de stuksprijs minder naarmate je meer boeken bestelt.

Prijslijst

 boek met 30-50 blz.       
 1 stuk  € 25
 2 – 4 stuks  € 20 per boek           
 5 – 9 stuks  € 15 per boek  
 10 – 24 stuks  € 12,50 per boek  
 25 + stuks  € 10 per boek  

Verzendkosten:

Prijs bestelling   Prijs verzending
Vanaf €0,-           : €2,50
Vanaf €40,-         : €5,-
Vanaf €75,-         : €7,50
Vanaf €125,-        : €10,-
Vanaf €250,-       : €15,-
Of gratis af te halen in Breda

Tot slot hier nog een filmpje van het eerste boekje wat ik maakte. Dat was nog een boekje met softcover in A5 formaat, maar inmiddels laat ik dus hardcover en A4 afdrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>