challenge accepted

Onjuiste domeinnaam

3 juni, 2016

door — Gepost in Mijn leven

Oh jee, mijn domeinnaam is niet meer juist!!!

Wat is er aan de hand wil je weten? Nou, ik heb vorige week een baan gevonden. Alleen niet in het onderwijs. Na het behalen van mijn onderwijsbevoegdheid in 2008 heb ik alleen nog maar als docent gewerkt. Maar nu – na bijna een jaar thuis gezeten te hebben – kan ik weer aan de slag. Bij een evenementenbureau! Als communicatiemedewerker! Jippie!!!

Echt, ik ben zo enthousiast over deze baan. Ik heb altijd graag in de evenementenbranche willen werken, vandaar ook de keuze voor mijn eerste HBO-studie. Helaas kon ik in deze branche na mijn afstuderen geen werk in vinden, maar nu – tien jaar na dato – is het dus wel gelukt. En dat is niet het enige puntje waar ik zo enthousiast over ben; onderdeel van mijn werk is dat ik mag schrijven. Geen fictie natuurlijk, maar stukjes ter promotie van evenementen. Daarnaast komt er nog wel wat meer bij deze functie kijken, maar daar zal ik jullie niet mee vervelen. Ik ben echt blij. En zenuwachtig. Of misschien is het Engelse ‘excited’ een beter woord.

Maar goed, ik ben nu dus geen juffrouw meer. En dus is de domeinnaam niet meer helemaal passend. Echter word ik al zo lang zo genoemd (als sinds ik al bijbaantje dansles gaf), dat ik de naam gewoon aanhoud. Het bekt ook wel lekker, al zeg ik het zelf. Dus no worries, ik blijf gewoon te vinden waar ik al te vinden was.

En dan nog even over mijn eigen hobby-schrijfactiviteiten; ik ben bezig met een verhaal, maar het wil niet helemaal vlotten. Het is iets heel anders dan de vorige twee verhalen en het is een proces van heel veel typen, bijna net zoveel weer weghalen en dan weer verder gaan. Of stoppen, want inspiratie kun je niet dwingen. Inmiddels heb ik een week of twee helemaal niet meer naar het verhaal om gekeken, het leek me beter om het even te laten rusten. Maar er komt dus wel weer wat aan. Tevens ben ik van plan om weer wat vaker wat over mijn eigen leven te schrijven, mede omdat er nu ook wat meer gebeurd dan alleen maar thuis zijn met de kinderen.

Voor zover deze update. En tot snel maar weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>